ICD 10 - Klasifikasi Internasional Penyakit-penyakit, Révisi kaping 10

LAIN-LAIN LAN MENGGUNAKAN PENYAKIT SISTEM CIRCULATORY (I95-I99)

I95 Hypotension

Kalebu kejeban jantung ( R57.9 ) sindrom hipotensive ibu ( O26.5 ) indikator non-spesifik tekanan darah rendah NOS ( R03.1 )

Gangguan sirkulasi I97 sawise prosedur medis, ora diklasifikasikake liya

Kasebut: kejut postoperatif ( T81.1 )

I98 * Kelainan sirkulasi liyane ing penyakit sing diklasifikasikake ing panggon liya

Kalebu: pelanggaran sing diklasifikasikake ing rubrik telung digit liyane saka kelas iki, ditandhani karo tanda bintang

I99 Kelainan sistem sirkulasi lan ora ditemtokake

Nggoleki ing MKB-10

Telusuri miturut teks:

Telusuri dening kode ICD 10:

Telusuri Alphabet

Ing Rusia, Klasifikasi Internasional Penyakit ing revisi ka -10 ( ICD-10 ) diadopsi minangka dokumen peraturan siji kanggo nyatakake kedadeyan kasebut, penyebab panggilan umum menyang institusi kesehatan saka kabeh departemen, penyebab pati.

ICD-10 dikenalaké ing praktik perawatan kesehatan ing saindhenging tlatah Federasi Rusia ing taun 1999 kanthi urutan Departemen Kesehatan Rusia tanggal 27 Mei 1997. №170

Rilis revisi anyar ( ICD-11 ) direncanakake kanggo 2017.