ICD 10 - Klasifikasi Internasional Penyakit-penyakit, Révisi kaping 10

Pericarditis ing penyakit sing diklasifikasikake liya (I32 *)

I32.0 * Pericarditis ing penyakit bakterial diklasifikasikake ing panggon liya

Pericarditis :. gonokokus ( A54.8 + ). meningococcal ( A39.5 ​​+ ). syphilitic ( A52.0 + ). tuberkulosis ( A18.8 + )

I32.1 * Pericarditis ing penyakit infèksius lan parasit liya sing diklasifikasikaké ing heading liya

I32.8 * Pericarditis ing penyakit liya sing diklasifikasikake ing heading liya

Pericarditis :. rheumatoid ( M05.3 + ). karo lupus erythematosus sistemik ( M32.1 + ). uremic ( N18.8 + )

Nggoleki ing MKB-10

Telusuri miturut teks:

Telusuri dening kode ICD 10:

Telusuri Alphabet

Ing Rusia, Klasifikasi Internasional Penyakit ing revisi ka -10 ( ICD-10 ) diadopsi minangka dokumen peraturan siji kanggo nyatakake kedadeyan kasebut, penyebab panggilan umum menyang institusi kesehatan saka kabeh departemen, penyebab pati.

ICD-10 dikenalaké ing praktik perawatan kesehatan ing saindhenging tlatah Federasi Rusia ing taun 1999 kanthi urutan Departemen Kesehatan Rusia tanggal 27 Mei 1997. №170

Rilis revisi anyar ( ICD-11 ) direncanakake kanggo 2017.