ICD 10 - Klasifikasi Internasional Penyakit-penyakit, Révisi kaping 10

Penyakit Jantung Rheumatik Krimik (I05-I09)

I05 Penyakit rematik saka katup mitral

Klebu: kahanan sing diklasifikasikake ing heading I05.0 lan I05.2 - I05.9 , ditapis utawa ora ditemtokake minangka rheumatic Kasebut: kasus sing kasebut minangka non-rematik ( I34.- )

I06 Penyakit katup rheumatic aortic

Kasebut: kasus ora kasebut minangka rematik ( I35.- )

I07 Penyakit katup tricuspid rheumatik

Termasuk: kasus sing ditemtokake utawa ora kasebut minangka reumatik Kasebut: kasus sing kasebut minangka non-reumatik ( I36.- )

I08 Cathetan ganda

Termasuk: kasus sing ditemtokake utawa ora ditemtokake minangka rheumatic Kasebut: endokarditis, tutup ora kasebut ( I38 ) penyakit rematik saka endokardium, tutup ora kasebut ( I09.1 )

I09 Liyane penyakit jantung rematik

Nggoleki ing MKB-10

Telusuri miturut teks:

Telusuri dening kode ICD 10:

Telusuri Alphabet

Ing Rusia, Klasifikasi Internasional Penyakit ing revisi ka -10 ( ICD-10 ) diadopsi minangka dokumen peraturan siji kanggo nyatakake kedadeyan kasebut, penyebab panggilan umum menyang institusi kesehatan saka kabeh departemen, penyebab pati.

ICD-10 dikenalaké ing praktik perawatan kesehatan ing saindhenging tlatah Federasi Rusia ing taun 1999 kanthi urutan Departemen Kesehatan Rusia tanggal 27 Mei 1997. №170

Rilis revisi anyar ( ICD-11 ) direncanakake kanggo 2017.