ICD 10 - Klasifikasi Internasional Penyakit-penyakit Revisi kaping 10

LUWIH LUAS LAN MORTALITAS (V01-Y98)

Kelas iki, sing ing revisi sadurungé saka IBC minangka tambahan, ngidini sampeyan ngelompokake kedadean, kondisi lan kahanan minangka sababe ciloko, keracunan lan efek ngaruh liyane. Ing kasus ngendi kode saka kelas tartamtu digunakake, disaranake yen kudu digunakake minangka tambahan kode saka kelas liyane sing nuduhake sifat negara.

Paling asring, negara bagian kasebut bakal diklasifikasikake dening kode saka kelas XIX "Cilaka, keracunan lan sawetara efek liya saka njaba" ( S00-T98 ). Perkembangan penyebab pati dianjurake miturut kategori kelas XIX lan XX, nanging yen mung siji kode sing kalebu ing pembangunan, preferensi kudu diwenehake marang ujaran kelas XX. Kahanan liya sing bisa dituduhake manawa ana hubungane karo efek panyebab njaba digolongake ing kelas I-XVIII. Kanggo negara kasebut, kodhe kelas XX kudu digunakake kanggo nyedhiyakake informasi tambahan mung nalika nganakake analisis statistik kanggo macem-macem alasan.

Saben bagean kanggo nampilake efek saka panyebab njaba dituduhake ing blok Y85-Y89 .

Kelas iki ngandhut pamblokiran ing ngisor iki:

  • Kemalangan V01-X59
    • V01-V99 Transportasi Kacilakaan
    • Pedunung V01-V09 tatu ing kecelakaan transportasi
    • Pembalap V10-V19 tatu ing kecelakaan transportasi
    • V20-V29 Motorcyclist tatu ing kacilakan lalu-lintas
    • V30-V39 Wong sing ana ing kendaraan roda tiga lan tatu ing kecelakaan transportasi
    • V40-V49 Wong ing mobil lan tatu ing kacilakan lalu lintas
    • V50-V59 Wong sing ana ing truk pickup utawa van lan tatu ing kecelakaan transportasi
    • V60-V69 Wong sing ana ing truk abot lan luka ing kacilakan lalu lintas
    • V70-V79 Wong ing bus lan luka ing kacilakan transportasi
    • Kemalangan V80-V89 nglibataké kendaraan darat liya
    • Kemalangan V90-V94 ing transportasi banyu
    • V95-V97 Kacilakaan ing transportasi udara lan sajrone penerbangan spasi
    • V98-V99 Kecelakaan transportasi liyane lan sing ora ditetepake
    • W01-X59 Penyebab lumahing njaba liya ing kasus kacilakan
    • Falls W00-W19
    • W20-W49 Dampak saka pasukan mekanik tanpa inanimate
    • W50-W64 Dampak pasukan mekanik sing urip
    • W65-W74 Sengaja tenggelam utawa kecemplung ing banyu
    • W75-W84 Kejahatan liya kanthi resiko napas
    • W85-W99 Kacilakaan disebabake akibat arus listrik, radiasi lan nilai ekstrim suhu sekitar lan tekanan atmosfer
    • X00-X09 Pajanan kanggo ngobong, geni lan geni
    • X10-X19 Hubungi bahan kimia panas lan panas (obyek)
    • X20-X29 Kontak karo kéwan lan tetanduran beracun
    • X30-X39 Impact saka pasukan alam
    • X40-X49 Keracunan sengaja lan paparan zat-zat beracun
    • X50-X57 Pelatihan, perjalanan lan kesulitan
    • X58-X59 Efek acak saka faktor liya lan ora disebutake
  • X60-X84 Disengaja gawe piala dhewe
  • X85-Y09 Assault
  • Y10-Y34 Kerusakan karo maksud sing ora mesthi
  • Y35-Y36 Para Rasul ditetepake dening hukum lan operasi militer
  • Y40-Y84 Komplikasi intervensi terapeutik lan bedhah
    • Y40-Y49 Produk obat-obatan, obat-obatan lan zat biologis sing nyebabake reaksi saleh nalika nggunakake terapeutik
    • Y60-Y69 Kacilakaan sengaja kanggo pasien nalika nindakake campur tangan terapeutik (lan bedhah)
    • Y70-Y82 Piranti lan piranti sing kedadeyan sing ana hubungane karo kacilakan nalika digunakake kanggo tujuan diagnostik lan terapeutik
    • Y83-Y84 Bedah lan tata cara medis liyane minangka panyebab saka reaksi sing ora normal utawa komplikasi pungkasan ing pasien tanpa nyatetake pincang sengaja marang dheweke sajrone kinerja
  • Y85-Y89 Efek nimbulaké njaba morbiditas lan mortalitas
  • Y90-Y98 Faktor tambahan sing terkait karo morbiditas lan mortalitas diklasifikasikake ing panggenan liya

ACCIDENT CODE

Subheadings papat digit ing ngisor iki digunakake karo kategori W00-Y34, kajaba Y06.- lan Y07.- , kanggo ngenali panggonan ing ngendi kedadeyan kasebut amarga panyebab njaba:

  • .0 House:

    Residential house on a farm Bangunan (apartemen) Apartment Guesthouse Caravan parking Panggonan panggonan ora ditetepake kanggo tujuan khusus Pribadi: garasi, yard cedhak omah, jalan, taman ing ngarep Nglangi ing omah utawa kebon pribadi

    Kalebu: omah sing dibangun utawa durung dienggoni (.6) omah sing ditinggalke utawa ditinggalake (.8) fasilitas akomodasi khusus (.1)

  • .1 Fasilitas akomodasi khusus:

    Kampanye militer Panti asuhan Rumah pensiun Rumah pensiun Rumah anak Sekolah pesantren kanggo wong sing ora duwé cacat Panti asuhan Hostel Hospice Prison Prison Panti

  • .2 Wilayah sekolah, institusi liyane lan bangunan umum

    Gedung (kalebu wilayah adoh) sing mbukak kanggo masyarakat umum utawa kelompok tartamtu saka populasi, kayata: perpustakaan, rumah sakit, institusi pendidikan tinggi, galeri, taman kanak-kanak, ruang rapat, ruang sidang, gedung pengadilan, bioskop, bioskop, klub, ruang konser , pusat pemuda, museum, opera studio, kantor pos, sekolah menengah, kampus, balai pameran, teater, universitas, gereja, sekolah, pekarangan

    Kasebut: fasilitas akomodasi khusus (.1) papan olahraga lan lomba olahraga (.3) bangunan ing construction (.6)

  • .3 Olahraga lan fasilitas olahraga

    Basketball court Gimnasium Skating rink Kolam renang (umum) Lapangan Gimnasium Stadion Lapangan tenis Lapangan sepak bola Hoki lapangan Nunggang sekolah

    Jumbuh: kolam renang utawa lapangan tenis ing omah utawa kebon pribadi (.0)

  • .4 Jalan utawa jalan tol

    Jalan Raya Jalan Raya

  • .5 Fasilitas lan fasilitas perdagangan lan layanan

    Bangunan administratif Airport Bank Petrol station Gas filling station Garasi (komersial) Casino Cafe Toko (komersial) Toko grosir Pasar Hotel Stasiun radio utawa stasiun Restaurant Gudang Stasiun stasiun (bus) (kereta api) Supermarket

    Kalebu: garasi ing omah pribadi (.0)

  • .6 Area produksi lan konstruksi lan panggonan

    Shipyard Industrial warehouse premises Under construction (any) Tunnel under construction Shipbuilding enterprise Pabrik (s): - bangunan - wilayah Workshop, lokakarya Mine Derrick Quarry Power station

  • .7 Farm

    Peternakan Ranch: bangunan, croplands

    Kalebu: omah omah lan omah ing omah (.0)

  • .8 Panggonan sing ditemtokake

    Reservoir Reservoir Reservoir Reservoir Reservoir Militer latihan tanah Dock BDU Ril Railway Zoo Canal Camp Forest Parkir lot Wagon parkir panggonan Segara Laut Sea Panggonan umum BDU Lake Park (hiburan) (umum) Pantai Ninggalake omah Port Potok, Creek Gurun Kali Steppe Holm

  • .9 Panggonan sing ora dijelasake

    Kalebu: omah sing dibangun utawa durung dienggoni (.6) omah sing ditinggalke utawa ditinggalake (.8) fasilitas akomodasi khusus (.1)

AKSIDER TRANSPORT V01-V99

Cathetan: Blok iki dipérang dadi 12 klompok. Kelompok sing gegandhèngan karo kacilakan sing nglibataké transportasi darat (V01-V89) nuduhaké cara transportasi korban; Kajaba iku, padha duwe bagean-bagean kanggo ngenali peserta liyane utawa jinis kacilakan. Kendaraan, sing dikuwasani dening korban, nuduhaké rong digit sing kapisan; iki katon penting kanggo nindakake langkah-langkah pencegahan.

( Y03.- ) karusakan ora kasebut minangka sengaja utawa ora disengaja (Y32-Y33) kacilakan tiwasake dhewe (X82-X83) kacilakan transportasi amarga pasukan alam (X34-X38)

PEMECAHAN MENYETUJUKAN KAPAL TRANSPORTASI

  • (a) Transportasi kacilakan ( V01-V99 ) - kecelakaan apa wae sing nglibatake piranti sing utamane dimaksudake utawa digunakake ing wektu tartamtu kanggo nggawa penumpang utawa barang.
  • (b) Lebak umum utawa dalan - kabeh jembar jalur antarane wates barang utawa jalur liyane sing bisa ditindakake samubarang dalan utawa papan, bagean sing mbukak kanggo transportasi umum utawa individu miturut adat utawa hukum. Jalur dalan iku minangka bagéan saka dalan umum sing dirancang kanggo dikelola lan biasane digunakake kanggo lalu lintas kendaraan.
  • (c) Loro dalan iku kacilakan kendaraan motor sing dumadi ing dalan umum umum (eg. wiwitan, pungkasan utawa sawetara sing disambungake karo nemokake cara iki ing dalan motor]. Disebutake yen kacilakan sepeda motor ana ing dalan, kajaba yen dituduhake, kajaba kanggo kacilakan nglibatno transportasi motor sing murah, sing diklasifikasekake minangka kacilakan sing ora ana ing dalan umum, kajaba instruksi kasebut mbantah iki.
  • (d) Laka sing ora nyenengake nyebabake kacilakan nglibatno kendaraan bermotor sing ana ing ngendi wae kajaba dalan umum.
  • (e) Pedestrian - sapa wae sing dilakoni kanthi kacilakan sing ora ana ing kendaraan, sepur, trem, kendaraan sing ditarik jaran utawa kendaraan liyane, kanthi nganggo sepedha utawa nunggang jaran nalika kedadeyan kasebut. Klebu: person :. sing ngganti tutup roda. melu nyetel kendaraan motor. lumaku kanthi mlaku nganggo kendaraan wong, kayata :. baby stroller. olahraga. mlaku-mlaku. bagasi troli. kursi rodha. roller skates. skuter. skateboard. skis. sledge. kursi rodha
  • (f) Pembalap yaiku wong sing ana ing kendaraan motor lan sing ngontrol utawa duwe niat kanggo ngatur.
  • (g) Penumpang - wong sing ana ing kendaraan nanging ora dadi sopir. Kalebu: wong njaba kendaraan lan obah - ndeleng definisi (h)
  • (h) Seseorang sing ana ing sanjabane kendaraan iku wong sing nerusake kendaraan nanging ora manggoni papan sing biasane dianggo kanggo supir utawa penumpang utawa panggonan kanggo nggawa barang. Kalebu: wong obah (on) :. omah. bumper. clinging menyang sisih njaba. ing atap (pigura). saka sisih. footstep
  • (i) Kendaraan pedal - kendaraan darat sing didhukung dening pedal wae. Termasuk: sepeda roda sepeda roda dua Dikecualian: sepeda karo motor - definisi ndeleng (k)
  • (j) Cyclist - sapa wae sing lelungan ing kendaraan pedal utawa ing kereta dorong utawa ing sawijining trailer sing dipasang ing kendaraan kasebut.
  • (k) Pit motor yaiku kendaraan motor roda loro kanthi siji utawa loro kursi, kadhangkala duwe roda katelu kanggo ndhukung kereta dorong. Dandanane dianggep minangka bagian saka motor. Moped Motor Scooter Motorcycle:. BDU. kombinasi. karo sepeda motorter sepeda motor pedal kanthi kecepatan winates Kalebu: trike karo motor - definisi ndeleng (m)
  • (l) Motorcyclist - wong sing numpak sepeda motor utawa kursi rodha sing ditempelake utawa ing sawijining trailer.
  • (m) Kendaraan roda tiga yakuwi tricycle bermotor sing dipigunakaké utamané ing dalan. Termasuk: motor motor karo sepedha motor - mirsani definisi (k) kendaraan khusus kabeh-terrain - ndeleng definisi (w)
  • (n) Kendaraan motor yaiku kendaraan roda empat sing dirancang utamane kanggo transportasi ora luwih saka 10 wong. Klebu: minivan
  • (o) Pickup utawa van yaiku kendaraan motor papat utawa enem sing dimaksudake kanggo cargo barang-barang sing massa

Klasifikasi lan instruksi kanggo coding kecelakaan transportasi

1. Yen kedadean kasebut ora kasebut minangka dalan utawa murah, kudu dianggep minangka:

  • (a) kacilakan dalan ngendi bisa diklasifikasikake ing ngisor iki headings V10-V82 lan V87;
  • (b) Laka biaya murah, ngendi bisa diklasifikasikake ing V83-V86. Wong sing kena pengaruh kasebut yaiku pedestrians utawa penumpang utamane saka kendaraan umum.

2. Yen kacilakan digandhengake karo luwih saka siji jinis kendaraan, urutan prioritas utama ing ngisor iki digunakake:

  • udara lan spasi ( V95-V97 )
  • transportasi banyu ( V90-V94 )
  • mode transportasi liyane (V01-V89, V98-V99 )

3. Yen pratelan saka kacilakan transportasi ora nemtokake sing tatu minangka penumpang kendaraan, nalika:

  • nyeret
  • doom
  • overturning
  • relocation
  • crushing
  • wounds
  • jab
kendaraan apa wae,

korban kasebut dianggep minangka pedestrians (ing kategori V01-V09 )

4. Yen katrangan saka kacilakan transportasi ora nemtokake peran korban, ing kasus kasebut ing ngisor iki, korban dianggep minangka penumpang utawa pembalap:

  • ing bis
  • ing mobil
  • camper
  • bulldozer
  • Sepeda
  • watercraft
  • transportasi kutha
  • lorry
  • spaceship
  • kapal
  • motor
  • Pickup
  • Sepur
  • kendaraan rekreasi
  • pesawat
  • traktor
  • trem
  • trike nganggo motor
nalika:
  • kacilakan
  • tabrakan
  • kacilakan
  • kacilakan
BDU

Yen luwih saka siji kendaraan melu ing acara kasebut, aja nganggep sing korban ana, kajaba yen kendaraan iku identik. Ing kasus kasebut, kodhe saka kategori V87-V88, V90-V94 , V95-V97 digunakake lan urutan ing kaunggulan saka headings sing diwenehake ing ndhuwur ing note 2 dijupuk.

5. Yen kacilakan transportasi ana hubungane karo fakta yen kendaraan (motor) (non-motor):

  • - lumebu
    • - metu saka kontrol amarga:
    • - Mudhun menyang turu
    • - Ora mlebu motor
    • - Ngilangi bagian mekanik
    • - overspeeding
    • - tatu sikil

lan minangka asil ana tabrakan, kasus kasebut diklasifikasikake minangka tabrakan.

Yen tabrakan ora kedadeyan, acara kasebut diklasifikasikake minangka kacilakan tanpa tabrakan lan dikode miturut jinis kendaraan.

6. Yen kacilakan transportasi nglibatno kendaraan sing obah wis kedadeyan amarga alasan:

  • mungkasi bagean utawa objek ing jero
  • bledosan saka bagean apa wae
  • racun gas keracunan
  • tiba, mlumpat, utawa tabrakan
  • geni sing diwiwiti ing jero
  • breakage saka bagean apa wae
  • impact kanthi nerusake bagean
  • disabetake dening obyek sing di buwang utawa ing jero
  • Punch
fasilitas transportasi (s) ing gerak,

lan asil ana tabrakan, kasus kasebut diklasifikasikaké minangka tabrakan. Yen tabrakan ora kedadeyan, acara kasebut diklasifikasikake minangka kacilakan tanpa tabrakan lan dikode miturut jinis kendaraan.

7. Kecelakaan lalu lintas lemah, diterangake minangka:

  • tabrakan (amarga mundhut kontrol) (ing dalan umum) saka kendaraan motor kanthi:


    • lemah digali ing ndandani jalan
    • wit
    • tandha dalan
    • pager utawa pager
    • pager ndhukung (jembatan) (trestle)
    • landslide rock (motionless)
    • pulo cilik safety
    • subyek dilebokake ing ngarep kendaraan motor sing obah
    • Konstruksi sing mbatesi dalan ing sadawane poros
    • pilar
    • watu sing tiba
    • obyek liyane, ora obah, obah utawa obah
    kalebu ing

    headings

    V17.- , V27.-

    V37.- , V47.-

    V57.- , V67.-

    V77.- ;

  • overturning (tanpa tabrakan), kalebu ing heading V18.- , V28.- , V38.- , V48.- , V58.- , V68.- , V78.- ;
  • tabrakan karo kewan (ing komplotan) (sing ora dikalahake) kalebu ing heading V10.- , V20.- , V30.- , V40.- , V50.- , V60.- , V70.- ;
  • Tabrakan karo balok sing digambar dening kewan utawa kewan ing sadel yaiku kalebu ing heading V16.- , V26.- , V36.- , V46.- , V56.- , V66.- , V76.- .

W00-X59 LAIN LAIN LANJUTAN KASUS IN KASUS KASET

X60-X84 INTELLIGENT SELF-DAMAGE

[Waca subheadings ing ndhuwur kodhe saka pemandangan]

Termasuk: cilaka dhewe sing disengojo lumantar peracunan utawa trauma nglalu (nyoba)

X85-Y09 ATTACK

[Waca subheadings ing ndhuwur kodhe saka pemandangan]

Kalebu: nyebabake ciloko sing disebabake dening wong liya kanggo tujuan nyebabake cilaka utawa nyababaken kanthi cara apa wae

Kasebut: karusakan amarga :. diwenehake dening tumindak hukum ( Y35.- ). operasi militèr ( Y36.- )

Y10-Y34 KAWASAN KALUBÈRAN

[Waca subheadings ing ndhuwur kodhe saka pemandangan]

Cathetan: Pemblokiran iki kalebu kasus-kasus informasi sing kasedhiya ora cukup supaya para ahli medis lan hukum bisa nyimpulake manawa kedadeyan kasebut minangka kacilakan, gawe piala utawa kekerasan kanthi tujuan nyababake nyebabake utawa nyebabake karusakan. Iki kalebu gawe piala diri, ora kalebu peracunan, tanpa tandha yen alame - sengaja utawa disengaja.

Y35-Y36 ACTION REQUIRED BY LAW AND MILITARY OPERATIONS

Y40-Y84 KOMPLIKASI INTERVENTIONS THERAPEUTIC lan SURGICAL

Komplikasi sing gegandhèngan karo piranti lan piranti-piranti kedokteran yaiku reaksi-reaksi sing saleh karo resep-resep sing bener sing ditrapake ing dosis terapeutik utawa prophylactic dening obat-obatan kanthi ora sengaja nyebabake piala marang pasien nalika prosedur bedah lan terapeutik intervensi bedah lan terapi minangka penyebab respon pasien sing abnormal utawa komplikasi jangka panjang tanpa nyebutake nyababake ora sengaja kanggo pasien nalika eksekusi

Dileksanakake: overdosis sacara ora sengaja, janjian sing ora tepat utawa njupuk obat tanpa sengaja (X40-X44)

Y85-Y89 CONSEQUENCES OF EXPOSURE TO EXTERNAL ERROR OF CORNIDITY AND MORTALITY

Cathetan: Judhul Y85-Y89 kudu digunakake kanggo nyebut kahanan minangka panyebab kematian, cacat utawa cacat saka efek utawa manifestation remot sing dhewe diklasifikasikake ing panggon liya. Konsep "konsekuensi" kalebu negara sing diterangake minangka manifestasi sing beda-beda sing ngembangake taun utawa luwih sawise acara kasebut.

Y90-Y98 SAKIT FAKTOR PERHUBUNGAN KANGGÈ-SIKIT LAN MORTALITAS DIKLIFIKASI LAIN

Cathetan: Judhul iki digunakake kanggo nyedhiyakake informasi tambahan babagan panyebab morbiditas lan mortalitas. Wong-wong ora bisa digunakake minangka kode utama ing perkembangan statistik morbidity utawa mortality kanggo alasan siji.

Nggoleki ing MKB-10

Telusuri miturut teks:

Telusuri miturut kode ICD 10:

Panelusuran abjad

Ing Rusia, Klasifikasi Internasional Penyakit ing revisi ka -10 ( ICD-10 ) diadopsi minangka dokumen normatif siji kanggo ngetrapake kedadeyane, alasan kanggo populasi ngatasi fasilitas medis kabeh departemen, penyebab pati.

ICD-10 dikenalaké ing praktik perawatan kesehatan ing saindhenging RF taun 1999 kanthi urutan Kementerian Kesehatan Rusia saka 27.05.97. №170

Pembebasan revisi anyar ( ICD-11 ) direncanakake ing 2017.