ICD 10 - Klasifikasi Internasional Penyakit-penyakit Revisi kaping 10

Nggoleki ing MKB-10

Telusuri miturut teks:

Telusuri miturut kode ICD 10:

Panelusuran abjad

Ing Rusia, Klasifikasi Internasional Penyakit ing revisi ka -10 ( ICD-10 ) diadopsi minangka dokumen normatif siji kanggo ngetrapake kedadeyane, alasan kanggo populasi ngatasi fasilitas medis kabeh departemen, penyebab pati.

ICD-10 dikenalaké ing praktik perawatan kesehatan ing saindhenging RF taun 1999 kanthi urutan Kementerian Kesehatan Rusia saka 27.05.97. №170

Pembebasan revisi anyar ( ICD-11 ) direncanakake ing 2017.